Søm av hjemtekstiler

og interiørsøm

Søm av hjemtekstiler og interiørsøm

 

 For noen år tilbake fikk jeg spørsmål om jeg ville sy nye liftgardiner til en hytte, ni stykker i alt. Da tenkte jeg at det har jeg lite erfaring med – men det kan nok læres. Med en del prøving og feiling, resulterte det i en tilfreds kunde og jeg mange erfaringer rikere. Nå kan jeg sy liftgardiner – og er trygg på hva som fungerer og ikke. Mulighetene er utallige. Spesielt med sikte på stoffvalg, med eller uten spiler, mørklegging eller flortynne med fint gjennomskinn.

Gardinlengder er som kjent det letteste å sy – men krever desto mer i forhold til riktig fór og fint fall. Selv synes jeg det blir finest resultat hvis håndsøm brukes på fóret og fald.

Kommer man over et flott stoff, kan dette bli nydelig puter som kan sette prikken over i’en i sofakroken – eller kanskje spisestuestolene trenger en «refresher» i form av nye trekk og litt puss? Jeg har også erfaring med møbeltapetsering, men holder meg til det litt enklere som eksempelvis stoler er.

Ta gjerne kontakt, så ser vi på sammen hva vi kan få til.

 

 

Kontaktdetaljer

Omsøm – Astrid Gjerde
Verksted: Ringsveien 12
1368 Stabekk

Telefon

911 33 714

Ta kontakt for pris