Søm av hjemtekstiler

og interiørsøm

Søm av hjemtekstiler og interiørsøm

For noen år tilbake fikk jeg spørsmål om jeg ville sy nye liftgardiner til en hytte, ni stykker i alt. Da tenkte jeg som Pippi; Jo, det hadde jeg faktisk ikke prøvd før, så det kan jeg helt sikkert. Resultatet ble en tilfreds kunde, og jeg mange erfaringer rikere. Nå kan jeg sy liftgardiner – og er trygg på hva som fungerer og ikke. Mulighetene er utallige mhp stoffvalg og eventuell mørklegging eller gjennomskinn.

Gardinlengder er som kjent det letteste å sy – men krever desto mer i forhold til riktig fór og fint fall. Selv synes jeg det blir finest resultat hvis håndsøm brukes på fóret og legg.

Kommer man over et flott stoff, kan dette bli nydelig puter som kan sette prikken over i’en i sofakroken – eller kanskje spisestuestolene trenger en «refresher» i form av nye trekk og litt puss? Jeg har også erfaring med møbeltapetsering, men holder meg til det litt enklere som eksempelvis stoler er.

Ta gjerne kontakt, så ser vi på sammen hva vi kan få til.

 

 

Noen tidligere arbeid

Kontaktdetaljer

Omsøm – Astrid Gjerde
Gaupefaret 2
0773 Oslo

Telefon

911 33 714

Ta kontakt for pris